Over ons

In 1986 besloten enkele toneelgezinde mensen dat het tijd was voor de oprichting van een Dessels Amateurgezelschap. Afgekort leende ons dat tot de ludieke naam DAG. Teater DAG voluit, zonder H want toen was een theater nog zonder H. Het logo van vandaag was toen ook al het logo, al is het ondertussen iets gemoderniseerd. 

"Dag," dat zeg je tegen iemand die je welkom heet. Iedereen is welkom bij Teater DAG. Je hoeft helemaal niet op de planken te staan om een steentje te kunnen bijdragen bij onze club. Wij hebben een heleboel functies in te vullen. Ben je een bouwer, dan is de decorploeg misschien iets voor jou. Of je kan achter de schermen sfeer komen opsnuiven als rekwisiteur of als souffleur. Stap je liever in het team van licht- en geluid? Ben je een amateurfotograaf? Of is organiseren meer jou ding, dan is het bestuur misschien jouw plekje binnen DAG. Ook mensen die onze gasten drank bezorgen zijn altijd welkom. Zaalinrichting, grime, special effects, ontwerpen van affiches,... 

Bij Teater DAG kan ieder zijn ei kwijt, en je bent er niet het hele jaar mee bezig. Al beloven we jaarlijks ook een paar DAG-activiteiten. Spreek een DAG-ger aan of stuur een mailtje naar teaterdag@outlook.com.

Met een lach

Teater DAG